Informace o programu na webu

4. srpen 2017

Umisťování zpráv o programu vysílání na web Českého rozhlasu by neměl být v případě předtočených pořadů problém.

Dobrý den, pane doktore,

mám připomínku k uveřejňování programu Českého rozhlasu Plus na webu Českého rozhlasu. Přivítal bych, kdyby u okénka Radiokniha bylo uváděno, jaká kniha je čtena, tak, jak je to na Dvojce nebo Vltavě: autor, název a kolikátý díl z kolika celkem je na programu.

Dnes odpoledne to hledám jako vždy marně. Obracel jsem se kvůli tomu na Plus v minulých měsících už dvakrát, bohužel bez odpovědi.

Děkuji Vám a přeji vše dobré.

Karel Chylík


Vážený pane Chylíku,

Vaši kritickou připomínku jsem probral s manažerkou Oddělení marketinku Silvií Ulrichovou, které jsem doporučil, aby tomuto problému věnovali příslušní pracovníci pozornost, protože Vaši připomínku považuji za oprávněnou.

Jako šéfredaktor Týdeníku Rozhlas jsem se snažil o maximum programových informací, ale vzhledem k výrobním lhůtám časopisu to nebylo vždy jednoduché. Umisťování zpráv o programu aktuálního dne nebo několika dnů následujících na web Českého rozhlasu by však neměl být v případě předtočených pořadů (nikoli tedy diskusí či komentářů, jejichž obsah je vždy do poslední chvíle nejistý) problém.

Paní Ulrichová mi slíbila, že se tímto problémem budou v nejbližší době zabývat.

Pokud byste zjistil, že výpadky v programových informacích u titulkových pořadů přetrvávají, dejte mi prosím vědět.

Přeji Vám pěkný víkend a srdečně Vás zdravím.

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio