Ivan Hoffman v pořadu Jak to vidí…

13. říjen 2017

Ivan Hoffman bude komentovat aktuální dění v tomto pořadu dvakrát v měsíci.

Dobrý den,

všiml jsem si, že v dnešním pořadu Jak to vidí nebyl obligátní komentátor Ivan Hoffman. Mám o něj vždy obavu, zda jeho často originální a k vlastnímu úsudku nabádající komentáře nezpůsobí jeho potlačování v seznamu „jaktovidičů“. Pokládal bych to za škodu. Nic proti dnešnímu Eriku Bestovi! Naopak – kdo jej neposlouchá, zbavuje se možnosti jiného než mainstreamového pohledu.

Děkuji vám za odpověď.

Otakar Podlucký


Vážený pane Podlucký,

děkuji Vám za dotaz, který svědčí o pozornosti, jakou věnujete vysílání Českého rozhlasu. Podle sdělení, které jsem si vyžádal od moderátorky pořadu Jak to vidí... Zity Senkové, bude Ivan Hoffman po vzájemné dohodě komentovat aktuální dění v tomto pořadu dvakrát v měsíci.

Jeho postavení mezi ostatními hosty bude nadále nadstandardní vzhledem k tomu, že ostatní vystupují maximálně jednou v měsíci a mnozí hosté přicházejí v dvou– až tříměsíčních intervalech.

Jak to vidí... je jako kterýkoli jiný rozhlasový pořad živý organismus, sestava hostů se prakticky neustále mění v závislosti na jejich časových možnostech a dalších aktivitách (například v předvolebním období nemohou vystupovat hosté spjatí s některou z kandidujících stran či hnutí apod.).

Vedení Dvojky s účastí Ivana Hoffmana nadále počítá.

Srdečně zdravím!

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio