Podcasty ČRo se líbí i na Novém Zélandu

28. červen 2017

Český rozhlas vytváří řadu podcastů, které je možné stahovat. Kladné ohlasy těší všechny jejich tvůrce.

Dobrý deň,

chcem Vám poďakovať za super podcasty, ktoré sa tvoria v Českom rozhlase.

Práve teraz žijem rok na Novom Zélande a je úžasné, že môžem či už počas práce alebo cestovania počúvať zaujímavé rozhovory, reportáže ako napriklad Večerní host Radiožurnálu, Jak to vidí…, Příběhy 20. století, Svět ve 20 minutách, a ďalšie o vede, technike a prírode.

Tieto podcasty som objavila len tento rok a velmi sa teším, že môžem mať prehľad o dianí vo svete, učiť sa nové veci a počúvať zaujímavé rozhovory, aj keď nemam práve prístup k rádiu alebo internetu. Vždy, keď som na internete, si ich veľa posťahujem nových, mate naozaj širokú ponuku.

Tak ešte raz ďakujem, len tak ďalej :-)

Prajem pekný deň.

Michaela


Vážená paní Bieliková,

děkuji Vám za pozdrav ze vzdáleného Nového Zélandu a ještě více za milá slova adresovaná tvůrcům pořadů, které Vám zpříjemňují pobyt daleko od domova. Vyřídil jsem je pracovníkům Nových médií, kteří podcasty technicky připravují, a na příští poradě vedení Českého rozhlasu s Vaším dopisem seznámím šéfredaktory stanic, kde Vaše oblíbené pořady vznikají.

Dopisy, jako je Váš, nepřicházejí do mé pošty příliš často. Je to dáno podstatou mé práce. O to víc si vážím toho, že jste si udělala čas a povzbudila pracovníky Českého rozhlasu svou pochvalou.

Přeji Vám krásné zážitky v krásné vzdálené zemi a srdečně Vás zdravím.

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio