Pořad Mezi nebem a zemí

24. listopad 2016

Posluchač identifikoval vysílání Českého rozhlasu podle absence reklam.

Dobrý den,

chtěl jsem zeptat, co to je za pořad – vysílaný v sobotu dopoledne před desátou. Myslím, že šlo o Český rozhlas (= nebyly reklamy). Nevím, o jakou šlo stanici, protože jsem řídil a vyhledávač stanic na rádiu mě tohle rádio naladil automaticky.

Ještě si vzpomínám, že
- bylo to pohodové,
- mimo jiné bylo o Broučcích od pana Karafiáta.

Díky moc za pomoc.

Hezký den.

Martin Lust

P. S. Vyřiďte prosím pochvalu moderátorce, byla v pohodě, dobře jsem odřídil cestu i skrz nepříjemné počasí

<hr/>

Vážený pane Luste,

k Vašemu dotazu sděluji následující:

jednalo se o pořad „Mezi nebem a zemí“, který vysílají regionální stanice Českého rozhlasu každou sobotu v čase 09:04 – 10:00 hod.

Pořad, který zmiňujete, byl odvysílán 12. 11. 2016 a moderovala jej paní Daniela Karafiátová, které Vaši pochvalu vyřídíme.

Tématem této relace byly například dřevěné kostelíky, které byly převezeny z Podkarpatské Rusi, převzaté synagogy, ale i románské rotundy, které dnes patří Církvi československé husitské. Dále byl připomenut animovaný seriál Broučci, který má francouzské kořeny. Víta Balcarová zjišťovala, čemu se věnuje morální teologie, a posluchači byli také pozváni na svatomartinské posvícení. Duchovní zamyšlení pak bylo od Ivany Procházkové, farářky Evangelické církve metodistické v Praze.

Posílám Vám link na webovou stránku pořadu „Mezi nebem a zemí“, kde najdete jeho záznamy, anebo si jej můžete poslechnout také v iRadiu.

http://www.rozhlas.cz/nabozenstvi/mezinebem

Vámi zmiňovaný sobotní pořad bude na tyto webové stránky umístěn v nejbližších dnech.

Přeji Vám příjemné chvíle při poslechu stanic Českého rozhlasu.

S pozdravem

Iva Rajsiglová, asistentka ombudsmana

Spustit audio