Strategie 27: Kvalitní pracovní prostředí

6. prosinec 2022

Český rozhlas je veřejnoprávní instituce se stoletou historií, která v současnosti zaměstnává přibližně 1390 lidí a spolupracuje s tisíci externisty. Jako tradiční, avšak moderní médium veřejné služby se pružně adaptuje na změny a je lídrem v audio inovacích.

Je známý svým stabilním pracovním prostředím, které zároveň podporuje kreativitu. Ctí tyto hodnoty, které vyplývají zejména ze zákona o Českém rozhlasu a z Kodexu Českého rozhlasu a jsou vedle nezávislosti nebo rozmanitosti největší devízou pracovního prostředí ve veřejnoprávní instituci. Jeho přáním je, aby tomu tak bylo i v následujících letech.

Na vysoce konkurenčním a dynamicky se rozvíjejícím pracovním trhu médií v České republice, který ženou dopředu globální trendy hybridních způsobů práce, chce Český rozhlas svým zaměstnancům nabídnout zejména kvalitu a důvěryhodnost. Spojit se s Českým rozhlasem znamená pracovat s těmi nejlepšími v oboru, řídit se hodnotami veřejné služby a svým jednáním podporovat nezávislost, odpovědnost a rozmanitost veřejné služby.

Publikaci si stáhnete ZDE.

Spustit audio