Záznam pořadu Pro a proti na téma CETA

16. listopad 2016

Díl pořadu Pro a proti ze dne 3. 11. 2016 na téma úmluvy CETA byl zařazen do hlavního bloku na portále pořadu.


Vážení,

chtěla bych Vás poprosit o zařazení záznamu vydání pořadu Pro a proti ze dne 3. 11. 2016 (téma úmluvy CETA) do hlavního bloku (levého sloupce, s fotografiemi) ve webové sekci tohoto pořadu.

http://www.rozhlas.cz/plus/proaproti/

Jde o téma velmi významné, úmluva CETA je v podstatě předobraz úmluvy TTIP, která je (právě spolu s CETA) v Evropě předmětem velkých diskusí a nebývalého občanského hnutí – právě z toho důvodu je předpokládám zařazena do tematických priorit ČRo na rok 2016.

Podpoře solidní debaty o dopadech CETA a TTIP se naše organizace věnuje, proto jsme velmi rádi, že ČRo dává tématu prostor. Vzhledem k dopadům CETA si Vás však dovoluji požádat o zařazení do atraktivnější sekce audiozáznamů. V informování veřejnosti to může velmi pomoci (na záznam budeme také odkazovat mezi komunitou zainteresovaných občanů, sledujících vývoj okolo TTIP a CETA).

Předem Vám děkuji za vyrozumění a zdravím.

Helena Svatošová

Iuridicum Remedium, z. s.

<hr/>

Vážená paní Svatošová,

Vaše doporučení bylo proměněno ve skutečnost: na webové stránce pořadu Pro a proti naleznete obsáhlou informaci o pořadu vysílaném 3. 11. Textová část shrnuje vše podstatné, doprovází ji fotografie obou protagonistů pořadu, zájemci si mohou celý pořad poslechnout ze záznamu.

https://goo.gl/sV4Jfc

Srdečně zdravím.

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio