Den s Anthropoidem

29. červen 2017

Úroveň odvysílaného pořadu vysoce ocenila řada odborníků.

Vážený pane doktore,

dnes jsem od rána poslouchal na Českém rozhlasu Dvojka vysílání Den s Anthropoidem. Protože jsem kantor v. v. – historik a zabývám se i problematikou druhé světové války, tak jsem se na pořad opravdu těšil a byl jsem zvědavý, co nového mi přinese.

Musím jednoznačně konstatovat, že to byl doslova skvělý pořad, který jsem vydržel poslouchat od začátku až do konce, a když jsem si potřeboval odskočit, tak jsem hned spěchal k rádiu, aby mi nějaká zajímavost neunikla.

Prosím vyřiďte mé upřímné velké poděkování všem, kteří se na tak poutavém a zajímavém pořadu podíleli. Z tohoto výtečně koncipovaného pořadu čišela hrdost na naše národní hrdiny a pořad nenásilnou formou rozvíjel vlastenectví, jež v současné době v povědomí naších lidí chybí.

Ještě jednou moc děkuji a tento Váš pořad řadím k tomu nejlepšímu, co pro své posluchače připravujete.

Přeji mnoho zdraví a pohody.

Mgr. Zdeněk Smiřický


Vážený pane magistře,

děkuji Vám za milá slova na adresu tvůrců projektu Den s Anthropoidem. Rád jim Vaše slova chvály předám a seznámím s nimi i šéfredaktora Dvojky Martina Gromana. Mohu Vám potvrdit, že úroveň pořadu vysoce zhodnotila řada odborníků a také generální ředitel Českého rozhlasu.

Cením si toho, že jste daný projekt zařadil do širších souvislostí. Občas totiž mají někteří posluchači tendenci obviňovat Český rozhlas z toho, že dostatečně nedbá národních zájmů, což se podle mého názoru nezakládá na reálných podkladech.

Se srdečným pozdravem

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio