Luboš Voráček

moderátor

Moderuje ranní vysílání.

Co dělám v rozhlase:
Na vlnách Českého rozhlasu České Budějovice pro vás moderuji ranní proudové vysílání. Ráno je nadále plné informací a příjemné muziky. 

Před rozhlasem:
Na začátku byla škola, práce, pak vojna a pak už jenom práce. V médiích se pohybuji přes dvacet let. Nejprve jsem pracoval pro Evropu 2. Pak jsem se na chvilku vrátil k práci prodavače, ve které jsem vyučen, ovšem rádio mě táhlo dál, a tak jsem začal moderovat odpoledne na Rádiu Gold. To se po čase změnilo na RockRadio, kde jsem působil osm let.

Člověk stárne a neustále se chce učit nové věci a práce pro Český rozhlas České Budějovice se pro mě stala velkou výzvou. A tak jsem zde, abych vám dělal ještě lepší den při poslechu Českého rozhlasu České Budějovice.

Co mě baví:
Hlavně mě baví práce, což bych přál každému. Rád vyrážím do přírody a ještě raději jen tak s batohem na zádech pod širák, abych poznal naši zem jinak než z auta na silnici. Je ale pravda, že si i rád zalenoším nebo se pokusím něco uvařit. A abych se trochu i hýbal, vyrážím pravidelně na dlouhé vycházky s partnerkou a čtyřnohým společníkem Artemiem. Příroda, zvířata, památky a hlavně příjemní lidé je to, co mě nabíjí.

Všechny články

Stránky