Možnost poslechu zpráv po hodinách na webu

31. květen 2017

Zatím nelze zprávy poslouchat po hodinách na zpravodajském webu iRozhlas, ale lze to přes web iRadio.

Dobrý den,

Váš nový zpravodajský web iRozhlas se mi líbí, co se mi ale nelíbí, je, že na stránkách zpravy.rozhlas.cz byl záznam zpráv z každé hodiny. Když mám noční, tak si v záznamu mohu poslechnout pouze zprávy z 23:00 například ve 03:00 a na Radiožurnálu například jen zprávy z 23:00. Dříve to šlo každou hodinu zpět.

Neplánujete opět dávat zprávy každou hodinu na web? Pracuji v hotelu a tam není čas, že bych řekl hostům, aby počkali, že si poslechnu zprávy živě. Vidím to jako krok zpět. Nebo obnovte zpět stránku zpravy.rozhlas.cz a umisťujte na ni pouze záznamy zpráv například i regionálních stanic (Brno, Region Jihlava, Region Střední Čechy, Regina DAB Praha, a hlavně stanic Radiožurnál a Plus).

Přijde mi hloupé čekat až do rána, až se v sekci celodenní záznamy objeví nový den, a nemít možnost si poslechnout zprávy každou hodinu v noci.

Děkuji.

R. Janíček


Dobrý den, pane Janíčku,

vývoj zpravodajského webu iRozhlas ještě stále probíhá. V tuto chvíli sice není možné přes něj poslouchat zprávy, nicméně k tomuto účelu můžete využít tento odkaz www.rozhlas.cz/iradio/zive, kde v pravém dolním bloku najdete záznam zpráv po hodinách.

Stejně tak doporučuji i rozcestník celodenních záznamů jednotlivých stanic: http://www.rozhlas.cz/zaznamy/portal/#/2017-05-12

Věřím, že iROZHLAS.cz i v nové podobě a s mnoha dalšími přidanými hodnotami, jako jsou například vlastní kauzy, seriály, datové a interaktivní materiály, pro Vás bude kvalitním zdrojem objektivních informací.

S pozdravem

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio