Pořad Hudební svět Michala Horáčka

28. červenec 2023

Každý pořad má své příznivce, ale také odpůrce, důležité je, aby těch prvních bylo podstatné více než těch druhých. 

Vážený pane ombusmane,

Tentokrát Vám musím poděkovat za krásný pořad  "Hudební svět Michala Horáčka". Je to sobotní dopolední pořad a tato hodinka mi vždy zahřeje dušičku. Dnešní pořad, který vzpomínal na písně 60. let minulého století, mě potěšil dvojnásob, pan Horáček vybírá s vkusem a s ohledem na čas. Já sama jsem ročník 1941, tak jsem si odzpívala všechny písničky.

Poslední výborný hudební moderátor tohoto pořadu byl sám Karel Gott, jeho pořady byly prolínány i hudbou zahraniční. Předchozí moderátorka pořadu Helena Vondráčková byla nudná a její výběr skladeb se mi nelíbil.

Ještě jednou prosím, vyřiďte mé poděkování i panu Horáčkovi, těším se na jeho další pořady.

Zdravím a přeji Vám osobně hodně štěstí v práci!!                        

J. J.

________________________________________________________________________

Vážená paní,

jsem rád, že Vám způsob moderování Michala Horáčka a jeho výběr hudebních čísel vyhovuje. Pravda je, že každý pořad má své příznivce, ale také odpůrce, důležité je, aby těch prvních bylo podstatné více než těch druhých. U hudebních pořadů, jejichž řadu zahájil Karel Gott, to platí, ať už šlo o Miro Žbirku, Petra Jandu, Helenu Vondráčkovou a aktuálně o Michala Horáčka. Každá z těchto osobností oslovovala a oslovuje trochu jinou skupinu posluchačů, ale na žádnou z nich jsem nezaznamenal výraznější projevy nespokojenosti. To mě samozřejmě těší. Rád Vaši pochvalu vyřídím tvůrcům pořadu i vedení Dvojky.

S přáním všeho dobrého a se srdečným pozdravem

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., Pořaombudsman

Spustit audio