Soutěž Dvouhra na Dvojce

16. listopad 2021

Výhra byla posluchačce zaslána, ale vrátila se do Českého rozhlasu. Takové případy se stávají, většinou za nimi stojí špatně napsané adresy nebo přestěhování.

Dobrý den, pane doktore Pokorný,

nevím, zda píši na správné místo. Nechci si stěžovat, ale už nevím, na koho se obrátit. Stanice Dvojka je už několik let mou nejoblíbenější stanicí ČRo. Mám ráda všechny moderátory, většinu pořadů a cením si i pracovníků technického zázemí. 25.08.2021 jsem se konečně dovolala do soutěže Dvouhry a postupně jsem postoupila až do pátečního finále 27.08. Tam jsem vyhrála hlavní cenu svatoludmilský gombík a balíček od firmy Natura. Všichni ostatní v tom týdnu měli obdržet DAB-rádio. Oni ho zřejmě obdrželi, ale já do dnešního dne tu výhru NEobdržela, ani náhradu. Mrzí mě to o to víc, protože moderátoři tvrdí, že u nich se v této soutěži neprohrává. Adresu jsem uvedla správnou, 2x jsem se připomněla z rodinného e-mailu, potřetí do "vzkazu" redakci na webových stránkách Dvojky, ale nedostala jsem ani 1 odpověď (poslali výhru, anebo ne), nechápu to. Nejsem notorický stěžovatel, často a ráda chválím, i moderátory a pořady u vedení Dvojky. Dvojku budu dál poslouchat, ale po této zkušenosti už ne tak radostně. Nicméně Vám děkuji alespoň za mé vyslyšení.

Stálá posluchačka

H. F.

________________________________________________________________________

Vážená paní,

podle informací, které jsem před chvilkou dostal z produkce Dvojky, se na základě mého upozornění s Vámi již zkontaktovala příslušná pracovnice a vše jste si vysvětlily. Výhra Vám podle jejího vyjádření byla zaslána, ale vrátila se do Českého rozhlasu. Takové případy se stávají, většinou za nimi stojí špatně napsané adresy nebo přestěhování posluchače. Jsem rád, že v tomto případě se vše vysvětlilo a výhra k Vám míří znovu. Věřím, že tentokrát proběhne vše k Vaší spokojenosti.

Se srdečným pozdravem

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio