BILANCE 2015

30. leden 2018

Dámy a pánové, vážení přátelé, dovolte nám, abychom Vás společně s Českým rozhlasem pozvali na přehlídku rozhlasových literárních a dramatických pořadů BILANCE 2015, která je otevřeným diskusním fórem a místem setkávání rozhlasových tvůrců (autorů, dramaturgů, redaktorů, režisérů, mistrů zvuku, autorů zvukového designu, rozhlasových teoretiků, studentů apod.).

Přehlídka proběhne od úterý 2. června do čtvrtka 4. června 2015 v konferenčním hotelu LUNA v Koutech u Ledče nad Sázavou. Doprava od budovy Českého rozhlasu do místa konání přehlídky je zajištěna. Na programu budou poslechy aktuální literárně-dramatické produkce a rozpravy o nich. Využijte příležitosti diskutovat o pořadech na téma Hrdina.cz, Jan Hus a další nová a nevyzkoušená zadání, uvítáme pořady pro děti a mládež, experimenty i klasiku.

V příloze tohoto dopisu najdete účastnickou přihlášku a přihlášku pořadu, který byste chtěli na BILANCI prezentovat. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad. Program bude sestaven tak, aby byl co nejrozmanitější a nejpestřejší, s odlišným přístupem k tématu i zpracování. Přehlídka je nesoutěžní.

Vzhledem ke špatným zkušenostem z let minulých budou k poslechům přijaty pouze ty přihlášky, ke kterým bude zároveň dodán buď nosič se zvukem ve formátu wav (44,100 KHz 16 bit), nebo číslo, pod kterým je pořad uložen (Dalet, DigiFonotéka).

Termín pro odevzdání přihlášek je 24. května 2015. Přihlášky, prosím, zasílejte pouze v elektronické podobě (formát Word) na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). S pí. Benešovou laskavě vyřizujte veškeré otázky ohledně účasti, ubytování, stravování ap. Přihlášky se registrují v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Těšíme se na setkání s Vámi.
MgA. Michal Bureš - předseda, Mgr. Alena Zemančíková - místopředsedkyně

Spustit audio