Přijeďte na Bilanci

7. květen 2014

Letos budeme na Slapech poslouchat od úterý 3. června do čtvrtka 5. června.

Jménem Sdružení pro rozhlasovou tvorbu vás společně s Českým rozhlasem zveme na přehlídku rozhlasových, literárních a dramatických pořadů BILANCE, která je otevřeným diskusním fórem a místem setkávání rozhlasových tvůrců: autorů, dramaturgů, redaktorů, režisérů, mistrů zvuku, autorů zvukového designu, rozhlasových teoretiků, studentů apod.

Přehlídka, která tematicky navazuje na jarní Poslechový a diskusní seminář, proběhne od úterý 3. června do čtvrtka 5. června 2014 v Penzionu PETRA na Ždáni u Slap (Ždáň 264, 252 08 Slapy). Doprava od budovy Českého rozhlasu do místa konání přehlídky je zajištěna.

Na programu budou poslechy aktuální literárně-dramatické produkce rozpravy o nich.

V příloze článku najdete účastnickou přihlášku a přihlášku pořadu, který byste případně chtěli na BILANCI prezentovat.


Přehlídka je nesoutěžní, od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad, od každé organizace (vysílacího okruhu, tvůrčí skupiny, soukromého rádia apod.) pak nejvýše dva pořady. Program bude sestaven tak, aby byl co nejrozmanitější a nejpestřejší, s odlišným pohledem na věc.

Termín pro odevzdání přihlášek je 23. května 2014.

Přihlášky, prosím, zasílejte pouze v elektronické podobě (formát Word) na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). S pí. Benešovou laskavě vyřizujte veškeré otázky ohledně účasti, ubytování, stravování ap.

Přihlášky se registrují se v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Spustit audio