Proběhla Výroční konference Sdružení pro rozhlasovou tvorbu

10. duben 2012

Ve čtvrtek 7. dubna se sešla valná hromada členů Sdružení pro rozhlasovou tvorbu, která zvolila nový Výkonný výbor Sdružení, Kontrolní komisi a novou Redakční radu Sdružení pro rozhlasovou tvorbu.

Výroční konference rovněž odsouhlasila s účinností od 1. 1. 2013 zvýšení ročního členského příspěvku na 300 Kč, důchodci 150 Kč.

Ke staronovým členům Výkonného výboru Marcele BENEŠOVÉ z Fonotéky ČRo, pedagogovi a režisérovi Michalu BUREŠOVI, literární redaktorce Dagmar JAKLOVÉ, Bohuslavě KOLÁŘOVÉ z APF ČRo, režisérovi ČRo Hradec Králové Pavlu KREJČÍMU a literární redaktorce ČRo3-Vltava Aleně ZEMANČÍKOVÉ přibyli nově zvolení členové: dramaturgyně a publicistka Jarmila KONRÁDOVÁ dramaturg a redaktor ČRo2-Praha Daniel MORAVEC a redaktorka ČRo6 a publicistka Lenka SVOBODOVÁ.

Za poradce Výkonného výboru valná hromada ustanovila režiséra ČRo Plzeň Miroslava Buriánka, redaktorku ČRo Ostrava Dagmar MISAŘOVOU a redaktorku ČRo České Budějovice Hanu SOUKUPOVOU.

Členy Kontrolní komise se stali režisér ČRo Plzeň Miroslav BURIÁNEK,režisérka ČRo3-Vltava Markéta JAHODOVÁ a režisér ozvučení z Producentské centra ČRo Josef PLECHATÝ.

Obměněna byla také Redakční rada Sdružení. Pro příští období bude pracovat v tomto složení: Kamila HUGROVÁ z APF ČRo, literární redaktorka Dagmar JAKLOVÁ, vedoucí APF ČRo Eva JEŠUTOVÁ, Bohuslava KOLÁŘOVÁ z APF ČRo a dramaturgyně a publicistka Jarmila KONRÁDOVÁ.

V přílohách najdete zápis z Výroční konference, usnesení Výroční konference, zprávu Kontrolní komise a zprávu předsedy VV SRT Michala Bureše o činnosti Sdružení pro rozhlasovou tvorbu v letech 2010 – 2012.

Spustit audio