Jarní Report 2016

30. leden 2018

Dámy a pánové, vážení přátelé,dovolte mi, abychom Vás společně s Českým rozhlasem pozvali na jarní etapu XXV. ročníku soutěžní přehlídky rozhlasové publicistiky Report 2016, kterou pořádáme ve spolupráci s Radioservisem, a. s., Ministerstvem kultury ČR a Nadací Český literární fond.

I. kategorie Reportu 2016 (Jarní Report), ve které soutěží zpravodajsko-publicistické pořady (reportáž, rozhlasové pásmo, rozhovor apod.) v rozsahu do deseti minut, se bude konat
ve čtvrtek 24. března 2016 od 10.00 do 16.00 hodin v Českém rozhlase, Vinohradská 12, Studio 2 (vchod z Vinohradské ulice).

V příloze najdete přihlášku a Statut soutěže. Přehlídka je vypsána pro pořady vyrobené v rozmezí od 14. března 2015 do 14. března 2016 a zároveň dosud nikde neoceněné. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad. Ohlášení a odhlášení příspěvku/pořadu je povinně nedílnou součástí přihlášky.

Vzhledem ke špatným zkušenostem z let minulých budou do soutěže přijaty pouze ty přihlášky, ke kterým bude zároveň dodán buď nosič se zvukem ve formátu wav (44,100 KHz 16 bit), nebo číslo, pod kterým je pořad uložen (Dalet, DigiFonotéka).

Termín pro odevzdání přihlášek je 15. března 2016. Přihlášky zasílejte pouze v elektronické podobě (formát WORD) na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). Přihlášky se registrují v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Vítáme rovněž všechny zájemce, kteří příspěvek nepřihlásí, ale mají zájem se účastnit poslechu, diskusí a hodnocení. Svoji účast, prosím, oznamte mailem na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz

Program přehlídky naleznete nejpozději 20. března 2016 na webových stránkách Sdružení pro rozhlasovou tvorbu http://www.rozhlas.cz/srt


Těšíme se na setkání s Vámi.


MgA. Jan Herget
člen Výkonného výboru – garant akce
Sdružení pro rozhlasovou tvorbu, z. s.

Spustit audio