Letošní Report bude už v říjnu

12. září 2013

Přijeďte na letošní soutěžní podzimní rozhlasovou přehlídku Report do Ždáně na Slapech. Kvůli letošnímu posunu termínu Prix Bohemia proběhne už 8.- 10. října.

Sdružení pro rozhlasovou tvorbu vás společně s Českým rozhlasem zve na podzimní etapu XXII. ročníku soutěžní přehlídky rozhlasové publicistiky a dokumentu REPORT 2013, kterou pořádáme ve spolupráci s Radioservisem, a. s., Státním fondem kultury a Nadací Český literární fond.

V příloze najdete přihlášku a Statut soutěže a také časový harmonogram. Přehlídka je vypsána pro pořady, vyrobené v rozmezí od 1. listopadu 2012 do 15. září 2013 a zároveň dosud nikde nesoutěžící. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad. Pořadatel přehlídky si vyhrazuje právo sestavit program přehlídky tak, aby se v něm objevilo co nejvíce témat a způsobů jejich zpracování. Zároveň bude přihlédnuto k pořadí, ve kterém byla přihláška doručena.

Termín pro odevzdání přihlášek je 30. září 2013. Přihlášky zasílejte v elektronické nebo písemné podobě na adresu: Marcela Benešová, Český rozhlas, APF, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2, nebo marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). S p. Benešovou laskavě vyřizujte veškeré otázky ohledně účasti, ubytování, stravování ap. Přihlášky se registrují v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Usilujeme o to, aby se přehlídky zúčastnilo co nejvíce subjektů, aby se v následných diskusích podařilo obsáhnout co nejširší tematický záběr. Proto pevně věříme, že se Podzimního REPORTu zúčastníte.

Spustit audio