Podzimní Report 2014

4. březen 2016

Dámy a pánové, vážení přátelé, společně s Českým rozhlasem Vás zveme na podzimní etapu XXIII. ročníku soutěžní přehlídky rozhlasové publicistiky Report 2014, kterou pořádáme ve spolupráci s Radioservisem, a. s., Státním fondem kultury a Nadací Český literární fond.

II. a III. kategorie Reportu 2014 (Podzimní Report), ve které soutěží publicistické pořady a rozhlasové dokumenty, proběhne od úterý 4. listopadu do čtvrtka 6. listopadu 2014 v konferenčním hotelu LUNA (Kouty 77, 584 01 Ledeč nad Sázavou). Doprava od budovy Českého rozhlasu do místa konání přehlídky a zpět je zajištěna (vždy v ranních hodinách). Ostatní dopravu SRT nezajišťuje.


V příloze najdete přihlášku a Statut soutěže. Přehlídka je vypsána pro pořady, vyrobené v rozmezí od 1. října 2013 do 25. října 2014 a zároveň dosud nikde nesoutěžící. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad. Pořadatel přehlídky si vyhrazuje právo sestavit program přehlídky tak, aby byl tematicky i formálně co nejrozmanitější. Zároveň bude přihlédnuto k pořadí, ve kterém byla přihláška doručena.

Termín pro odevzdání přihlášek je 26. října 2014. Přihlášky zasílejte výhradně v elektronické podobě (Word) na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). S pí Benešovou laskavě vyřizujte veškeré otázky ohledně účasti, ubytování, stravování ap. Přihlášky se registrují v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání přihlášek pořadů i jednotlivců po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Usilujeme o to, aby se přehlídky zúčastnilo co nejvíce subjektů. Proto pevně věříme, že se Podzimního Reportu zúčastníte.

Program přehlídky naleznete nejpozději od 1. listopadu 2014 na webových stránkách Sdružení pro rozhlasovou tvorbu http://www.rozhlas.cz/srt

Těšíme se na setkání s Vámi.

Za výbor SRT
MgA. Michal Bureš, předseda
Daniel Moravec, člen Výboru SRT

Spustit audio