Přijeďte soutěžit na Podzimní Report

18. září 2012

Sdružení pro rozhlasovou tvorbu společně s Českým rozhlasem vyhlašuje XXI. ročník soutěžní přehlídky rozhlasové publicistiky a dokumentu REPORT 2012, pravidelně pořádané ve spolupráci s Radioservisem, Státním fondem kultury a Nadací Český literární fond.

Soutěžit se bude od úterý 6. listopadu do čtvrtka 8. listopadu 2012 v Garni hotelu PETRA ve Ždáni u Slap, a to ve dvou kategoriích: publicistické pořady v rozsahu od deseti do třiceti minut a rozhlasové dokumenty v rozsahu do šedesáti minut. Doprava od budovy Českého rozhlasu do místa konání přehlídky je zajištěna.

V příloze najdete přihlášku a Statut soutěže. Přehlídka je vypsána pro pořady vyrobené v rozmezí od 1. listopadu 2011 do 17. října 2012 a zároveň dosud nikde nesoutěžící. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad, od každé organizace (vysílacího okruhu, regionální stanice, soukromého rádia apod.) pak nejvýše dva pořady.

Termín pro odevzdání přihlášek je 17. října 2012. Přihlášky zasílejte v elektronické nebo písemné podobě na adresu: Marcela Benešová, Český rozhlas, APF, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2, nebo marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). Přihlášky se registrují v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Usilujeme o to, aby se přehlídky zúčastnilo co nejvíce subjektů, aby se v následných diskusích podařilo obsáhnout co nejširší tematický záběr.

Program přehlídky naleznete nejpozději od 29. října 2012 na těchto webových stránkách Sdružení pro rozhlasovou tvorbu.

Těšíme se na setkání s Vámi.
Za výkonný výbor SRTu
MgA. Michal Bureš
předseda

Spustit audio